Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 22:46:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

30/11/2017
Lectures: 691
Júlia Latorre, la nova Síndica de Greuges Municipal, es presenta oficialment a la ciutadania

El saló de Sessions de l'Ajuntament va acollir dimarts la presentació a la ciutadania de Júlia Latorre, nova Síndica de Greuges Municipal. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Jordi San José, així com dels portaveus dels diferents grups municipals i d'altres membres de l'equip de govern. També hi va assistir Magí Boronat, Síndic Municipal de Greuges sortint, i diversos membres d'entitats de la ciutat. 

La nova Síndica va ser escollida a proposta de l'alcalde, prèvies consultes amb els grups municipals i les entitats ciutadanes, tal com s'indica al reglament del Síndic aprovat el març de 2006. Julia Latorre va ser escollida com a Síndica Municipal de Greuges en la sessió plenària del mes de juny, en substitució de Magí Boronat, que va deixar el càrrec després de 10 anys de servei.

Latorre va ser designada per ocupar el càrrec amb els vots a favor d'ICV-EUiA, PSC, C's, VSF, PP i el regidor no adscrit; el vot en contra de PDeCAT i l'abstenció d'ERC. El passat mes de setembre es va fer a l'oficina de la Sindicatura, al Palau Falguera, el traspàs de poders entre el Síndic Municipal de Greuges sortint, Magí Boronat, i la Síndica entrant. 

En la trajectòria professional de la nova Síndica de Greuges de Sant Feliu destaca el fet d'haver estat la primera dona fiscal d'Espanya i la primera dona degana dels Col·legis d'Advocats d'Espanya. També ha estat degana del Col·legi d'Advocats de Sant Feliu, i en diferents períodes ha format part tant del Consell d'Advocats de Catalunya com del Consell General de l'Advocacia. A més, ha estat presidenta de l'Escola de Pràctica Jurídica i del Casino Santfeliuenc. 

La Sindicatura Municipal de Greuges de Sant Feliu és una institució creada a iniciativa de l'Ajuntament l'any 2006 amb l'objectiu de garantir els drets fonamentals i les llibertats públiques dels santfeliuencs i les santfeliuenques, en relació a les actuacions de l'administració municipal i les seves competències. 

L'Oficina de la Síndica de Greuges es troba al Palau Falguera (c/ Falguera, 2). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous, d'11 a 14 h, i dilluns i dimarts, de 16.30 a 19 h. També es pot contactar trucant al telèfon 93 685 80 21, al correu electrònic sindic@santfeliu.cat o al web www.santfeliu.cat/sindic. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action