Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:58:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/12/2017
Lectures: 1370
Resultats del procés participatiu de les obres d'estiu 2018

Per tercer any consecutiu la ciutadania ha participat en el procés per decidir les obres de millora de la via pública que es faran a la ciutat l'estiu de 2018. Des que es va obrir el termini de votacions el 10 de novembre i fins al 4 de desembre un total de 580 persones han votat i es van recollir 1.445 vots, ja que cada persona va poder decidir per un màxim de 3 propostes.

En total hi havia 20 propostes d'actuacions en diferents barris de la ciutat. Totes les propostes van ser aportades per la ciutadania durant el mes de setembre. L'Ajuntament també va recollir l'opinió de la població a través del web municipal, i presencialment des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Posteriorment, un equip tècnic va valorar les propostes presentades i es va definir la llista de 20 actuacions per a la fase de votació final.

El llistat amb el número de vots que ha rebut cadascuna de les 18 propostes sotmeses a votació es pot consultar a www.santfeliu.cat/obresestiu2018. Durant les properes setmanes els serveis tècnics municipals analitzaran i pressupostaran amb exactitud les actuacions més votades per tal de definir els treballs que s'executaran a l'estiu, tenint en compte que el pressupost total assignat a les actuacions és de 400.000 € (IVA inclòs).

Les quatre propostes més votades són: creació d'espais d'ombra, mitjançant tendals en zones de lleure i de jocs infantils (167 vots), millores a dos parcs infantils als carrers de Joana Raspall i Sant Joan (120 vots), Creació de nous itineraris i carrils bici estratègics per la ciutat (103 vots) i l'adequació de diferents passos de vianants de la ciutat per a persones invidents (93 vots).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar