Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/07/2018 11:33:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

19/12/2017
Lectures: 694
Cloenda del Dispositiu d'inserció i la Casa d'Oficis de Treball als Barris

Dilluns 18 de desembre es va realitzar l'acte de cloenda de les accions de formació i orientació del Dispositiu d'inserció de Treball als Barris corresponents al segon semestre, i de la Casa d'Oficis "Sant Feliu més sostenible". En l'acte es van lliurar els certificats i diplomes a tots els i les participants.

Les formacions orientades a fomentar la inserció ocupacional s'han portat a terme entre els mesos de juliol i desembre. En total, s'han realitzat 520 hores de formació dividides en 4 especialitats: Anglès bàsic d'atenció al client, Dependent/a de Carnisseria, Preparació a l'ACTIC bàsic i Operador de carretons elevadors. La participació ha estat d'un total de 60 alumnes dels quals 47 han obtingut la seva titulació. Una de les dades més positives que deixa aquest programa es que el 28% dels participants ja han trobat feina.

La Casa d'Oficis, amb el medi ambient

Els nois i noies de la Casa d'Oficis han finalitzat aquest programa que combina formació i treball. En total 9 joves s'han format en l'especialitat de monitors i monitores mediambientals, i també han obtingut altres titulacions com l'ACTIC bàsic, el certificat de manipuladors/es d'aliments, o el carnet de monitors/es de lleure. En total han estat més de 900 hores d'aprenentatge que l'alumnat ha posat en pràctica en tallers, accions escolars, centres educatius i projectes adreçats a la ciutadania.

L'esdeveniment va tenir lloc a la sala d'actes del Centre Cívic Les tovalloles i va comptar amb la presència de la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris, Maria Cinta Daudé i l'alcaldessa accidental Lourdes Borrell, qui va posar en valor la "gran tasca portada a terme pels professionals de l'Ajuntament" en la millora de l'ocupabilitat dels participants durant aquests anys.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action