Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/06/2018 00:09:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/12/2017
Lectures: 554
El ple municipal de desembre se celebrarà divendres 22

El proper divendres 22 de desembre, a partir de les 19.30 h, tindrà lloc el darrer ple municipal de l'any. L'ordre del dia inclou un total de 18 punts i dos mocions.

Pel que fa a les mocions, l'equip de govern presentarà una d'adhesió al Manifest de "SOMESCOLA", i de suport a la consolidació, protecció i millora del model educatiu català i de la seva aportació als valor democràtics i a la cohesió social. Per la seva banda el grup municipal del PDeCAT portarà al ple una moció a favor de l'alliberament dels presos polítics.

En el marc de la sessió plenària es preveu igualment ratificar la dissolució del Consorci Urbanístic per al desenvolupament del Sector d'Urbanització Prioritària de Mas Lluí, i l'aprovació d'actuacions municipals. També es farà revisió dels preus que té la concessió del servei de neteja viària i recollida i trasllats de residus sòlids, i es plantejarà prorrogar a la Fundació Nou Xamfrà el servei de manteniment de diversos espais públics situats a Can Maginàs, Can Llobera, La Salut i el Roserar.

En el ple es tractarà l'aprovació d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat per al finançament del transport adaptat fix i esporàdic. Encara en l'àmbit de les polítiques socials, el consistori debatrà les bases per a la concessió de subvencions per a l'any 2018, i es preveu concedir subvencions a diverses entitats del municipi.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action