Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/07/2018 01:15:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

27/12/2017
Lectures: 647
Ple municipal de desembre

En l'últim ple municipal de l'any 2017, celebrat el divendres 22 de desembre, es van tractar 18 punts en l'ordre del dia.

En la sessió es van tractar dues mocions. Una d'elles, presentada per l'equip de govern, proposava l'adhesió al Manifest de "SOMESCOLA" i de suport a la consolidació, protecció i millora del model educatiu català, i de la seva aportació als valors democràtics i a la cohesió social. La moció es va aprovar amb els vots a favor del govern, ERC, PDeCAT, VSF i el regidor no adscrit Luis Serrano, i els vots en contra de Cs i PP.

El PDeCAT va portar a la sessió plenària l'altra moció, en què s'instava a l'alliberament dels presos polítics, i rebutjava l'aplicació de l'article 155. El ple va aprovar els punts 2 i 5 de la moció en què es demanaven, respectivament, l'alliberament dels presos i el rebuig al 155, amb els vots a favor d'ICV-EUiA, ERC, PDeCAT, un regidor de VSF i el regidor no adscrit, i els vots en contra de PSC, Cs, un regidor de VSF i PP.

El ple va aprovar per unanimitat la ratificació de la dissolució i liquidació del consorci urbanístic de Mas Lluí, consens que també es va repetir en els punts que tractaven la revisió de preus del contracte de concessió del servei públic de neteja viaria i recollida de residus sòlids, i la pròrroga a l'empresa Nou Xamfrà del contracte de manteniment i neteja de parcs i jardins públics.

En la sessió també es van aprovar les bases reguladores específiques per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament per a l'any 2018, que va comptar amb els vots favorables de tot el consistori a excepció de l'abstenció d'un regidor de VSF. El consistori en ple també va aprovar la concessió de diverses subvencions a entitats del municipi, amb l'abstenció de VSF. Va tancar la sessió un punt d'urgència sobre la resolució d'al·legacions per aprovar de manera definitiva les ordenances fiscals i taxes per al 2018 que, després de poc més d'una hora, va posar punt i final al ple més curt de l'any.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action