Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/07/2018 00:27:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

29/12/2017
Lectures: 1057
El campament del Patge Shelín torna el 3 i 4 de gener als jardins del Palau Falguera

El dimecres 3 i dijous 4 de gener l'emissari reial Patge Shelín instal·larà el seu campament als jardins del Palau Falguera. Allà hi haurà tallers, jocs, animació infantil, espectacles, parades d'artesania i moltes activitats adreçades especialment als infants. A més, també hi haurà la carpa del patge i les estafetes reials per tal que tots els nens i nenes puguin lliurar-li les cartes adreçades als Reis d'Orient, que podeu descarregar i imprimir en aquest enllaç. Nenes i nenes poden lliurar també les cartes als jardins del Palau Falguera des del dia 22, i els dies 2 i 3 al Centre Cívic Mas Lluí (carrer Estelí, 10).

Totes les activitats i el muntatge del campament estan coordinats per l'entitat Calaix de Sastre i el Departament de Cultura i estan patrocinats per DeBotigues. A més, també hi col·laboren el Voluntariat de Sant Feliu i els Amics de Sant Antoni Abat.

Com ja és habitual, durant els dies previs al Nadal el Patge Shelín ha visitat les escoles de la ciutat per explicar els infants el conte que protagonitza ell mateix. Alhora, durant la visita reparteix les cartes a tots els nens i nenes perquè puguin escriure els seus desitjos a Ses Majestats d'Orient.

Consulteu en el document adjunt les diferents activitats que es desenvoluparan al campament.

Documents relacionats:
Flyer Patge Shelín
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action