Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/07/2018 20:38:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

03/01/2018
Lectures: 367
L'aula d'estudi de la Biblioteca amplia l'horari per època d'exàmens

Els dies 4, 5 i 7 de gener l'aula d'estudi de la Biblioteca amplia el seu horari per facilitar al jovent un espai per preparar els exàmens de gener.

La remodelació de la Biblioteca i la configuració d'un espai autònom com a aula d'estudi, ha facilitat la possibilitat de poder ampliar l'horari d'aquesta part de l'equipament en període d'examens.

L'horari es complementarà amb el ja previst per a la Biblioteca, que no es modifica. En canvi, dijous 4 de gener i diumenge 7 de gener, l'aula d'estudi obrirà de manera extraordinària de 9 a 14 hores, mentre divendres 5 de gener l'obertura serà de 16 a 20 hores. L'accés a l'aula d'estudi és per l'entrada dels jardins de la Torre del Roser (a l'altra banda de l'entrada principal de la Biblioteca, baixant les escales).

L'Ajuntament posa en marxa aquest servei per facilitar als i les alumnes un espai on puguin preparar-se els exàmens de després del Nadal. L'aula disposa de tecnologia wifi gratuïta per tal que els i les estudiants puguin connectar-se a Internet amb els seus ordinadors.

Una nova i més moderna biblioteca

El nou equipament, inaugurat al juny de l'any passat, permet obrir l'aula d'estudi de forma independent del funcionament de la biblioteca, que romandrà oberta dijous per la tarda i divendres al matí.

Altres centres amb aules d'estudi 

D'altra banda el Centre Cívic Mas Lluí, on també hi han aules d'estudi farà l'horari habitual de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h, excepte la tarda del divendres 5 que romandrà tancat. Un altre Centre Cívic amb aules obertes pels estudiants és el de Les Tovalloles que obre de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i a la tarda de 16 a 21 h. Aquest divendres a la tarda i tot el dissabte romandrà tancat, però diumenge 7 obrirà de 10 a 14 h.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action