Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
18/10/2018 14:34:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/01/2018
Lectures: 779
S'inicien les obres del gual inundable que comunicarà Sant Feliu amb Sant Vicenç

Un gual inundable de formigó connectarà els marges del riu Llobregat entre els municipis de Sant Feliu i Molins de Rei al marge esquerra i Sant Vicenç dels Horts al marge dret.

L'estructura, que s'ha començat a construir aquests dies i que es preveu es finalitzi a l'estiu de 2018, serà una plataforma transitable de 4 metres d'amplada i 30 metres de longitud. D'aquesta manera es donarà continuïtat a l'eix de vianants i bicicletes que ve al llarg del riu per relacionar-se amb els espais naturals, establint un nou enllaç amb els municipis veïns de l'altra banda del riu. Alhora es millora la connectivitat entre municipis amb la xarxa de camins del parc del riu Llobregat i es crea una nova ruta saludable, fomentant l'accessibilitat a punts d'interès natural com els aiguamolls de Molins de Rei.

Aquesta construcció s'alçarà a un dels punts on la llera del riu és més estable, aigües avall del pont sobre el Llobregat entre la B-23 i A2, i uns metres aigües amunt de la confluència de la riera de Torrelles. Per comunicar el gual i la passarel·la amb les vies ja existents es construiran accessos sobre els talussos a banda i banda de la llera, que es completaran amb tasques en l'entorn natural. Aquesta nova inversió pública en el parc agrari té un cost de 745.364 €, dels què cadascun dels tres ajuntaments aporten un 23% i la resta és assumit per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Construcció d'una nova passarel·la a la riera Comerç

Aquesta actuació es complementarà amb la instal·lació d'una passarel·la per als vianants sobre la desembocadura de la riera Comerç dins del terme de Sant Feliu. Aquest és un dels espais que el nostre municipi neteja sistemàticament tot i ser una tasca responsabilitat de l'Agència Catalana de l'Aigua, minimitzant els riscos derivats d'episodis de pluges intenses perquè ciutadans i ciutadanes puguin gaudir de les rutes, el paisatge i l'entorn natural únics del parc del riu Llobregat.

Imatge virtual de la pasarel·la per a vianants

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar