Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/05/2018 16:40:57

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

17/01/2018
Lectures: 783
El servei de mediació ciutadana de l'Ajuntament, una eina per a la millora de la convivència

L'Ajuntament de Sant Feliu posa a l'abast de la ciutadania el servei de mediació ciutadana, un sistema alternatiu per resoldre els conflictes que es poden generar entre els veïns i veïnes, empreses o entitats en el dia a dia. Aquest servei gratuït es caracteritza per la intervenció de diferents professionals de la mediació experts en gestió de conflictes, que de manera imparcial ajuden a establir ponts de comunicació entre les parts implicades.

El servei, que es desenvolupa amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, atén des de dificultats en la convivència veïnal fins a problemes en l'àmbit familiar, passant per la gestió de desacords en l'espai públic o en les comunitats de veïns i veïnes, com l'ús d'espais comuns o impagaments. Les persones físiques o jurídiques empadronades a Sant Feliu de Llobregat poden sol·licitar una mediació adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o a través del tràmit relacionat que es pot consultar a www.santfeliu.cat/mediacio.

Dia Europeu de la Mediació

L'Ajuntament aposta amb aquest servei per una metodologia de gestió de conflictes de llarga trajectòria i reconeixement internacional. Precisament aquest diumenge 21 se celebra el Dia Europeu de la Mediació, coincidint amb l'aniversari de l'aprovació del Consell d'Europa de la primera recomanació sobre mediació familiar. Amb motiu d'aquesta commemoració es duen a terme tot un seguit d'activitats de promoció i divulgació de la mediació a Catalunya, que es poden consultar aquí.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action