Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/05/2018 21:54:07

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

23/01/2018
Lectures: 902
Festa i plantada de rosers al Parc de Torreblanca

El parc de Torreblanca esdevindrà el diumenge 28 de gener l'escenari de celebració de la tradicional Festa i plantada de rosers que cada any per aquestes dates organitzen l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l'Ajuntament, fent honor al sobrenom de 'Ciutat de les Roses' amb què es coneix la ciutat i contribuint a la difusió de la cultura i la tradició roserístiques del municipi.

La festa començarà a les 10 h amb una botifarrada popular i continuarà amb la plantada popular de rosers. A les 11 h s'impartirà el taller "Com es planta i es poda un roser" i s'obriran les inscripcions al Concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser". A més, durant tot el matí hi haurà parades de venda de rosers i de tots els estris i accessoris necessaris per cultivar-los.

La festa inclou també una visita guiada per descobrir el parc de Torreblanca a través d'un itinerari guiat, que s'iniciarà a les 12 h.

Concurs de dibuix infantil

En el marc de la Festa del roser se celebrarà el Concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser", dirigit a infants d'entre 6 i 12 anys, que podran participar en la modalitat "Roses i rosers" o en la modalitat "Jardins amb roses". Les inscripcions es faran el mateix dia, d'11 a 12 h, al Parc de Torreblanca, on es facilitarà la làmina oficial a aquells que no la tinguin. Els treballs s'hauran de presentar a les 13.30 h al mateix parc. Els dibuixos presentats seran exposats del 9 a l'11 de febrer a la sala de la terrassa del Cigne del Palau Falguera i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 11 de febrer, a les 13 h, al mateix lloc. Els premis consisteixen en dues entrades per anar a Port Aventura per al guanyador o guanyadora de cada categoria i modalitat.

La Festa i plantada de rosers se celebra amb la col·laboració del mateix Parc Torreblanca, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action