Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/05/2018 09:08:24

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

05/02/2018
Lectures: 2811
Unes 1.400 persones de 16 comparses participaran en la rua de Carnaval del 10 de febrer

Unes 1.400 persones d'un total de 16 comparses participaran el dissabte 10 de febrer en la rua de Carnaval que recorrerà, a partir de les 18.30 h, els diferents carrers de la ciutat. La rua arribarà a la plaça de la Vila cap a les 20.30 h, quan s'iniciarà l'actuació final de les comparses que participin en el concurs. Tot seguit el rei Carnestoltes apareixerà al balcó de l'ajuntament des d'on farà el seu discurs. Posteriorment es donarà a conèixer el veredicte del jurat del concurs de comparses i es lliuraran els premis. Podeu veure les afectacions a la via pública amb motiu de la rua aquí.

Ccom en anys anteriors hi haurà 3 premis per a les millors comparses d'adults de 690 euros, 390 euros i 250 euros, respectivament. També s'atorgaran 3 premis a les millors comparses infantils valorats en 390 euros, 250 euros i 170 euros. El jurat també preveu concedir mencions especials de fins a 450 euros a les comparses que consideri que són mereixedores d'aquest premi. A més, cada comparsa participant rebrà d'obsequi un pernil.

El programa d'activitats del Carnaval 2018 s'iniciarà el divendres 9 de febrer a la Sala Ibèria amb l'anunci de l'arribada del Rei Carnestoltes al municipi en el marc d'una activitat infantil amb Rah-món Roma i Oriol Cases del grup Sarau de Carnaval. La festa continuarà a la nit al Carnaval Jove, on la banda santfeliuenca Públic Major i la dj Ara Aloha amenitzaran la nit a la Sala Ibèria.

El Carnaval, però, no acaba amb la rua del 10 de febrer, la nit de dissabte hi haurà encara més propostes per gaudir de la festa. A la sala Els Pagesos s'organitza un Carnaval, amb Sor Alberta; el Casal de la Gent Gran acull una festa organitzada per La Mula; i també hi ha programat un ball de disfresses a la Sala Ibèria, a càrrec de l'Associació Balls d'Envelat.

Per als més petits, el diumenge 11 de febrer, a les 12 h del migdia, hi haurà un Carnestoltes infantil de la mà de Som Animadors al Casino Santfeliuenc.

La cloenda a la celebració serà el dissabte 17 de febrer, quan es durà a terme l'enterrament del Rei Carnestoltes, a càrrec dels Diables de La Salut.

A més, per fer ambient, s'ha col·locat a diversos equipaments de Sant Feliu maniquins amb disfresses cedides per les comparses de les darreres edicions del carnaval.

Concursos diversos

A banda del concurs de comparses organitzat per l'Ajuntament, des de l'associació Pistoleros de Edison s'organitza un concurs fotogràfic a Instagram on els usuaris poden penjar les seves fotografies de temàtica carnavalera a la xarxa acompanyada de l'etiqueta #concurscarnavalpistoleros, del 8 al 15 de febrer. També es farà un concurs de votació popular, on es podrà participar a través d'una enquesta al web de Fetasantfeliu, votant la comparsa que més agradi. L'horari de votacions començarà quan arrenqui la rua i hi haurà temps per votar fins a la mitjanit, quan es tancarà l'enquesta. La comparsa guanyadora per votació popular es farà pública durant l'enterrament del Rei Carnestoltes.

Seguretat durant la festa

Podeu consultar les recomanacions de Protecció Civil amb motiu de la celebració del Carnaval aquí.

D'altra banda, per seguir el recorregut i conèixer al moment els premiats d'aquesta edició podeu seguir-ho a través del Twitter de l'Ajuntament.

Més informació: www.santfeliu.cat/carnaval

 

 

Documents relacionats:
Agenda activitats Carnaval 2018
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action