Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/05/2018 18:11:13

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/02/2018
Lectures: 524
L'Ajuntament organitza una sessió de comerç urbà amb comerciants

La sala de plens de l'Ajuntament ha acollit aquest migdia la sessió de comerç urbà Obrint portes i aprofitant oportunitats. A la trobada han participat la regidora de Comerç, Margarita Llongueras, associacions de comerciants i comerciants en general, que han explicat la seva experiència i les seves propostes de futur.

A la sessió han valorat el Consorci de Comerç, que ha quedat dissolt per decisió unànime amb les associacions de comerciants que en formaven part amb motiu de canvis normatius que no permetien continuar treballant amb aquesta forma jurídica.

Durant la reunió també s'ha valorat el treball conjunt realitzat fins ara, el nombre d'activitats que s'han portat a terme, la millora en la gestió conjunta i la presa de decisions. Un dels aspectes que s'ha destacat és que s'ha aconseguit donar forma a la marca DeBotigues com a imatge global de tot el comerç de la ciutat.

A la sessió de comerç urbà també ha participat l'assessor Guillem Díaz, que ha iniciat un treball amb les associacions de comerciants en el marc d'un projecte de la Diputació de Barcelona i que s'ha obert a la resta de comerciants de la ciutat per tal que valorin el millor del seu comerç i identifiquin allò que els fa realment especials i únics.

L'Ajuntament inicia així una nova etapa de gestió i dinamització del comerç local. L'objectiu és arribar a totes les activitats comercials i de serveis de la ciutat i incrementar la participació en les activitats que porta a terme. La implicació i participació activa ajudaran a fer-los més visibles, més atractius i ubicar Sant Feliu com un lloc de compres al Baix Llobregat. L'Ajuntament continuarà treballant el Pla de treball de 2018 de forma conjunta amb les associacions de comerciants, per conèixer les seves idees, suggeriments i propostes.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action