Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:15:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'enterrament del rei Carnestoltes tancarà la festa de Carnaval 2018

12/02/2018
Lectures: 4346
L'enterrament del rei Carnestoltes tancarà la festa de Carnaval 2018

Un any més la ciutadania va sortir al carrer el dissabte 10 de febrer per participar activament en la celebració del Carnaval i gaudir de la festa fins ben entrada la nit. La tradicional rua va sortir del carrer Mataró per recórrer diversos carrers del centre fins arribar a la plaça de la Vila, on les comparses van fer el seu ball final al damunt de l'escenari abans de conèixer el veredicte del jurat del Concurs de Comparses. Enguany unes 1.400 persones d'un total de 16 comparses van participar en la rua. Podeu veure l'àlbum de fotografies a Facebook.

Els premiats del concurs de comparses en la modalitat infantil van ser:

Les comparses d'adults premiades han estat:

El jurat de la rua de Carnestoltes va estar format per representants de diferents àmbits: Comissió de Carnaval, Consell d'Infants, món de les arts, del teatre i associatiu. El jurat ha distingit també amb mencions especials les comparses següents:

  • Per la millor combinació entre coreografia i disfressa: Ballant entre ones, del Casal Municipal de la Gent Gran
  • Per l'elaboració tan aconseguida: Virsamarins, a galop sota al mar, de l'AMPA del col·legi Verge de la Salut
  • Per la comparsa amb més implicació, animació i participació: Una explosió de diversitat i colors, del Club d'Esplai Diversitat Lúdica

Altres premis populars

A banda del concurs de comparses organitzat per l'Ajuntament, també hi ha un premi a la millor comparsa de la rua per votació popular de Fet a Sant Feliu que es va fer en línia i que es lliurarà el dissabte 17 de febrer. També s'atorgarà el premi del Concurs fotogràfic Carnaval Pistoleros a les millors fotografies publicades a Instagram del 8 al 15 de febrer de 2018 amb el hashtag #concurscarnavalpistoleros. D'entre totes les fotografies rebudes es triarà la guanyadora, que s'endurà una entrada doble per a CineBaix i una placa trofeu. El lliurament de premis del Concurs Carnaval Pistoleros tindrà lloc el divendres 23 de febrer, a les 18 h, al Centre Cívic Les Tovalloles.

Enterrament del Rei Carnestoltes

Tal com estableix la tradició, els actes de celebració continuaran el dissabte 17 de febrer amb l'enterrament del rei Carnestoltes, que posarà el punt i final a la festa de Carnaval 2018. En concret, les activitats començaran a les 17 h a la plaça de la Vila amb la concentració de la comitiva, un taller de sardina-màscares, l'espectacle infantil 'Gresca carnavalera', a càrrec de la Cia. DeParranda, i el lliurament del premi del concurs de Fet a Sant Feliu a la millor comparsa per votació popular. A les 19 h, s'iniciarà el recorregut pels carrers i a les 19.45 h hi haurà l'espectacle de la crema a càrrec dels Diables La Salut i els Petardons i Petardones de Can Calders.

Més informació: www.santfeliu.cat/carnaval

Comparteix
Salta a la part superior