Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 17:40:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/02/2018
Lectures: 875
Les treballadores del SIE, en vaga per la degradació de les condicions de treball

A partir d'aquest dilluns 12 de febrer les treballadores del Servei d'intervenció especialitzada en violència masclista (SIE) del Baix Llobregat, han iniciat una vaga, en protesta per la degradació de les seves condicions laborals i la manca de personal que dificulta la correcta prestació d'un servei de vital importància per a centenars de víctimes de violència masclista a la comarca. Tot i la precarietat les treballadores van atendre durant 2017 4.000 dones i 1.000 infants, garantint el mateix servei amb menys recursos a costa de la degradació de les seves condicions laborals.

Les aturades es desenvoluparan entre les 11 i les 13 h tots els dilluns a partir d'avui 12 de febrer. Una representació de regidors i regidores de govern i l'alcaldessa accidental, Lidia Muñoz, s'han sumat a la mobilització de les 11 h.

Durant el mes de febrer l'Ajuntament de Sant Feliu es compromet a fer arribar una carta al Departament de Treball, Afers Socials i Família de suport a les reivindicacions de la plantilla del SIE del Baix Llobregat, i a presentar una moció en el mateix sentit en el ple municipal del mes de febrer.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar