Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/02/2019 06:53:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

13/02/2018
Lectures: 1591
Setmana d'activitats solidàries a Sant Feliu

Aquesta setmana a Sant Feliu se celebren un seguit d'actes per recaptar diners per al càncer infantil, el càncer i la síndrome de Rett.

Concert solidari

Aquest divendres a les 20.30 h l'Adela Redondo, cantautora santfeliuenca ens porta "música para curar", dins del cicle LluiRL'art un concert solidari al Centre Cívic Mas Lluí, on la recaptació anirà destinada a l'Institut d'Oncologia de la Vall d'Hebron.

L'Adela va encetar aquest projecte fa menys d'un any i aquest és el 9è i potser l'últim concert que fa. En total, unes 450 persones han escoltat aquest concert i ha recaptat 4.500 € que ja ha donat a la Vall d'Hebron. L'objectiu del concert és segons explica l'Adela Redondo: "sensibilitzar i donar a conèixer al públic del concert que s'està fent en matèria d'investigació a través de la música", a més parla de la feina de la fundació Vall d'Hebron que està treballant per tal que el càncer es converteixi en una malaltia crònica i fer que les persones que el pateixen tinguin una millor qualitat de vida.

El repertori de cançons del concert prové de la música que li agrada a ella i al seu entorn amb temes antics d'artistes com: M-clan, Mecano, Sau, alguns boleros, cançons melòdiques, flamenc... El concert parla del càncer però des d'un vessant esperançador i la santfeliuenca remarca que no és un concert per estar tristos.

La taquilla és inversa i tot el que es recapti anirà destinat per continuar amb la tasca de recerca oncològica.

Xocolatada solidària pel càncer infantil

El 15 de febrer és el dia Internacional del càncer infantil és per això que el Club de Bàsquet Sant Feliu ha volgut unir-se a la iniciativa de la xocolatada solidària i organitzar aquest dissabte 17 de febrer, un acte per recaptar diners per al càncer infantil que aniran destinats a l'Hospital San Joan de Déu. La iniciativa consisteix en un berenar amb xocolata i tres partits. A les 16 h s'enfronten el C.C. Cadet masculí preferent del Club de Bàsquet Sant Feliu contra l'Autocars 6 d'Hospitalet. A les 17.45 h es disputarà el partit del C.C. Cadet Femení entre el Barça i el Basket Almeda. Finalment, el darrer partit començarà a les 20 h i enfrontarà el Barça contra el Basket Gijón en la categoria de Lliga femenina 2.

Festival RockinSF pel síndrome de Rett

Per altra banda, dissabte a les 22 h la Sala Ibèria rep en concert a Big Gunner, Goodfellows i Only Moore dins del Festival Solidari: RockinSF. El preu de l'entrada anirà íntegrament destinat per a la investigació de la síndrome de Rett una malaltia de les anomenades minoritàries que és congènita i afecta principalment a les nenes.

Aquesta mateixa malaltia va ser la protagonista de la xerrada del DillunSalut que es va fer al Centre Cívic Les Tovalloles el dilluns d'aquesta setmana. La xerrada va anar a càrrec d'una mare d'una nena afectada i alhora vicepresidenta de l'Associació catalana del síndrome de Rett i s'hi va poder parlar des d'un punt de vista més personal de la malaltia, de com afecta l'entorn més proper a la persona afectada, com és el dia a dia i els avenços de la seva filla.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar