Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 03:09:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

14/02/2018
Lectures: 1009
Es posa en marxa l'acceleradora d'emprenedoria jove Explorer per sisè any consecutiu a Sant Feliu de Llobregat

A finals de gener es van iniciar a Sant Feliu Innova el programa d'emprenedoria jove Explorer, en les edicions anteriors conegut com a 'Yuzz, jóvenes con ideas', premiat per Europa com una de les 3 millors iniciatives per a l'autoocupació.

Explorer és un programa adreçat a joves emprenedors i que es duu a terme en 43 centres de tota Espanya i dos més a Portugal i l'Argentina. Pretén ser un trampolí per donar llum a les idees que els joves amb talent tenen al cap, mitjançant el suport i l'acompanyament necessari pel desenvolupament d'una idea innovadora de base tecnològica. Durant sis mesos els projectes seleccionats reben formació i assessorament especialitzat en emprenedoria, finançament, coaching i networking i poden testejar si la seva idea té possibilitats reals, aprenent a redissenyar-la si cal a través de metodologies innovadores. A més tenen al·licients en forma de premis en metàl·lic (als millors projectes) o en espècies (un viatge a Silicon Valley).

En les sis edicions, el centre Explorer de Sant Feliu a la Torre del Roser, únic a la comarca del Baix Llobregat, ha entrevistat més de 350 joves, dels que 141 han esdevingut participants que han pogut desenvolpar les seves idees de servei i/o negoci. En aquesta edició s'han seleccionat 20 projectes de 51 candidatures. Actualment més del 86% dels participants estan treballant i/o emprenent.

Aquest programa està finançat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de la División Global Santander Universidades del Banc Santander, i la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el centre de Coworking Creus36.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar