Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/02/2019 03:45:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

14/02/2018
Lectures: 813
Arriba l'obra teatral "Descalços al parc" al Centre Parroquial

Aquesta és la tercera obra dins de les seleccionades dins del l XII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de les Roses.

Diumenge 18 de febrer s'estrena 'Descalços pel parc', la tercera obra del XII Concurs de teatre amateur 'Ciutat de les roses' que la Companyia Enric Borràs recupera des de l'any 1999 quan es va celebrar la desena edició. Enguany celebra la seva dotzena edició dins dels actes del 75è aniversari del Centre Parroquial.

L'obra relata l'història de Poli i Arlet, una parella de recent casats que s'instal·len en un sisè pis sense ascensor i que es cau a trossos. El que havia de ser el principi idíl·lic d'un matrimoni feliç es converteix en un cúmul de despropòsits, que encara es fa més gran amb la presencia de la mare d' ella i l'extravagant veí de dalt. Descalços pel parc és una de les obres més conegudes del dramaturg nord-americà Neil Simon. El muntatge teatral de 97 min de durada es farà a càrrec de la Companyia teatral El Centru del Centre Parroquial de Canet de Mar i amb la direcció de Quim Dotras.

Aquesta és la tercera obra del concurs que es va iniciar amb la després de la representació el passat 21 de gener de 'Lampedusa'. Està previst que fins a un total de 8 obres de teatre englobin aquesta dotzena edició de teatre amateur 'Ciutat de les roses de Sant Feliu'. El calendari d'obres teatrals que comença aquest mes de gener finalitzarà al maig. Els muntatges seleccionats són: Descalços del parc (18 de febrer), Pescador d'estels (4 de març), Regles del joc (18 de març), Escac doble (8 d'abril), Somni d'una nit d'estiu (22 d'abril) i Tots eren fills meus (6 de maig).

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar