Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2019 02:11:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  05/03/2018
  Lectures: 507
  Nova xerrada per a l'estalvi d'aigua, llum i gas en el marc de la campanya 'Connecta't a l'estalvi energètic'

  El dimecres 14 de març, a les 18 h, tindrà lloc al Centre Can Maginàs una xerrada informativa amb l'objectiu d'ajudar la ciutadania a reduir el consum d'aigua, llum i gas en l'àmbit domèstic. La xerrada, sota el títol 'Porta la teva factura i t'ajudarem a estalviar en els teus rebuts de llum, aigua i gas', s'inclou en el marc de la campanya 'Connecta't a l'estalvi energètic' impulsada per l'Ajuntament des del setembre de l'any passat per tal que ciutadania, empreses i comerços facin un consum responsable i eficient de l'energia.

  Durant la sessió s'explicaran els conceptes que ens cobren en els diferents rebuts per saber interpretar les factures dels consums energètics d'un habitatge per tal de ser més eficients i reduir la despesa econòmica. A més, s'explicaran diferents mesures per estalviar energia a casa, i s'explicaran els requisits necessaris per accedir a un bo social, entre altres aspectes. Alhora, es convida les persones que assisteixen a la xerrada a portar les factures de les seves llars per tal de poder analitzar els seus consums i saber si tenen contractada la potència que els correspon.

  En el marc de la sessió també s'informarà sobre la figura dels agents energètics, sis persones que han estat contractades per l'Ajuntament en el marc de la segona edició d'un pla d'ocupació d'eficiència energètica subvencionat per la Diputació, i que fan tasques d'assessorament energètic a famílies, comerços i comunitats de propietaris de la ciutat.

  Més enllà de la voluntat d'informar la ciutadania sobre les petites accions que es poden fer en el dia a dia per tal de reduir el consum energètic de la llar, en el taller també es vol crear consciència energètica i fer entendre a la població que el consum excessiu d'energia té un impacte negatiu sobre el medi ambient i sobre la salut de les persones. L'efecte hivernacle, les emissions de CO2 a l'aire, la contaminació de l'aigua i del sòl o l'excés de residus són realitats que afecten tothom i contra les quals cal lluitar amb la finalitat d'avançar cap a un model de ciutat sostenible.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar