Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/06/2018 04:07:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/03/2018
Lectures: 569
Del 13 al 24 d'abril s'obriran les preinscripcions per al curs 2018-2019

El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2018-2019 s'iniciarà la segona setmana d'abril. El període de presentació de sol·licituds serà del 13 al 24 d'abril. El Departament d'Ensenyament de la Generalitat addueix que aquesta reducció en el calendari del procés atén a la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa, argumentant també que facilitarà que un major nombre d'alumnes nouvinguts o que es trobin en situació de canvis puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària.

Una de les novetats d'aquest curs és la incorporació de la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d'FP, amb la qual s'elimina la preinscripció en paper.

Jornades de portes obertes

Fins al 17 de març els centres d'educació infantil i primària i els d'educació secundària obligatòria de Sant Feliu obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar. Durant les visites, els assistents podran conèixer el projecte educatiu de cada centre i el funcionament, així com fer un recorregut per les seves instal·lacions. Les sessions s'adrecen especialment a les famílies amb infants que faran P3 i 1r d'ESO el curs vinent. Podeu consultar les dates en el següent enllaç.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action