Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/06/2018 15:09:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/03/2018
Lectures: 254
Tornen els espais d'experimentació "El laboratori de Pere Dot"

El proper diumenge 11 de març, d'11 a 13 h, tindrà lloc un taller d'egagròpiles sobre els ocells del Roserar. Aquesta activitat forma part dels espais d'experimentació "El laboratori de Pere Dot" que organitzen periòdicament els Amics de les Roses de Sant Feliu al Roserar de Dot i de Camprubí, amb l'objectiu que el Roserar esdevingui un focus d'activitats relacionades amb el mateix parc, el seu entorn i el medi en el que vivim. Amb aquesta intenció s'han organitzat un seguit d'activitats que es van iniciar el passat 4 de març i continuaran l'11, 18 i 25 de març.

El següent espai d'experimentació tindrà lloc el diumenge 18 de març, d'11 a 13 h, amb els tallers "Construcció d'un telescopi" i "Construcció d'un planisferi celeste", a càrrec d'AstroBarcelona. Tancarà els espais d'experimentació del mes de març un taller sobre com s'elabora perfum amb plantes i flors, a càrrec del Parc dels olors, que tindrà lloc el diumenge 25, d'11 a 13 h.

Les places als tallers són limitades i per participar-hi cal fer inscripció prèvia al 609 70 80 36 o bé a santfeliu@amicsdelesroses.cat. Es tracta d'activitats gratuïtes i de caràcter familiar.


Plantació d'un esqueix de l'arbre per la Pau

El primer dels espais d'experimentació del mes de març va tenir lloc el diumenge dia 4. L'activitat va consistir en la plantació al Roserar per part dels alumnes de les escoles Gaudí, Josep Monmany, Pau Vila i Miquel Martí i Pol d'un Ginkgo Biloba, un esqueix de l'arbre que va sobreviure a Hiroshima. Podeu veure la galeria d'imatges al Facebook.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action