Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2019 01:54:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  07/03/2018
  Lectures: 729
  L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat dona suport a la vaga del 8 de març

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat dona suport, tal com es va plantejar i aprovar via moció en el darrer ple municipal, a la vaga laboral convocada per diversos sindicats, així com a la vaga de consum, de cures i d'estudiants.

  Les regidores que integren l'equip de Govern faran una aturada parcial de dues hores, en consonància amb els acords adoptats i amb la Declaració institucional aprovada en Junta de Govern. La regidora Lourdes Borrell anul·la per tant la regidoria de barri de La Salut de dijous 8 i la trasllada per al proper dimecres 14 de març. Per la seva banda la regidora Maria Cinta Daudé cancel·la també l'espai d'atenció a les empreses que ofereix cada dijous, d'11 a 13 h, al Centre de Serveis El Pla.

  Tota l'activitat municipal prevista pel 8 de març queda anul·lada, llevat de la concentració prevista per aquest dia a les 12 hores a la plaça de la Vila. L'Ajuntament convoca igualment a la ciutadania a les 17.30 h a la plaça de l'estació per assistir a la manifestació que sortirà a les 18.30 h de la plaça Universitat de Barcelona, convocada per la Comissió 8 de març del moviment feminista. Tal com comenta l'alcaldessa accidental Lidia Muñoz en l'entrevista concedida a l'informatiu de Ràdio Sant Feliu, (feu clic per escoltar l'àudio) "aquí a Sant Feliu no hi haurà cap acte vinculat amb el 8 de març, perquè el que es pretén és que siguem moltes les que anem cap a Barcelona per donar aquesta imatge d'unitat, d'una veu pròpia, d'una veu única de moltes dones davant de totes les desigualtats que patim".

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar