Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/12/2018 13:18:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

08/03/2018
Lectures: 1243
La Policia Local inicia una sèrie de sessions amb informació sobre seguretat ciutadana

La Policia Local inicia una sèrie de xerrades que tractaran sobre diversos temes relacionats amb la seguretat ciutadana. L'objectiu d'aquestes sessions és oferir recursos, consells i recomanacions que puguin ser útils a diversos col·lectius, des de comerciants fins a gent gran passant per persones propietàries d'animals o joves.

La primera sessió es realitzarà dijous 15 de març a les 18 h al Casal de la Gent Gran, i en ella s'incidirà especialment en dos temes rellevants per a aquest col·lectiu: els accidents de trànsit relacionats amb l'atropellament de gent gran i, gràcies a la col·laboració amb Mossos d'Esquadra, les estafes a domicili i a Internet.

Dijous 12 d'abril a les 18 h tindrà lloc la segona sessió al Centre Cívic Les Tovalloles, adreçada especialment a les persones amb animals de companyia. Allà es presentaran les agents cíviques del municipi, i es tractaran temes de tinença responsable.

L'autoprotecció serà el tema de la tercera sessió informativa dins d'aquest cicle organitzat per Policia Local. En aquesta xerrada, que es realitzarà dijous 17 de maig a les 14 h a Can Maginàs, es parlarà d'autoprotecció en els comerços, en les llars i a les empreses.

La darrera sessió, amb dia i lloc pendents de confirmació, resultarà d'especial interès als titulars d'establiments de concurrència pública i als joves. D'una banda es tractarà de consum responsable, i tam'be de convivència entre l'establiment de concurrència i el veïnat.

Amb aquestes sessions informatives es dona resposta a les necessitats expressades en el darrer Consell Municipal de Seguretat, en què l'Ajuntament va agafar el compromís d'abordar les principals qüestions en matèria de seguretat que preocupen els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar