Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 23:01:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament rep dos premis pels seus esforços en la implantació de l'administració digital

22/03/2018
Lectures: 1400
L'Ajuntament rep dos premis pels seus esforços en la implantació de l'administració digital

L'Ajuntament de Sant Feliu ha rebut el primer premi en els Reconeixements d'Administració electrònica a nivell de Catalunya, i el primer premi en la categoria de municipis d'entre 20.000 i 50.000 habitants. Aquestes distincions, que entrega el Consorci de l'Administració Electrònica de Catalunya (AOC), premien diverses administracions públiques que destaquen en la implantació de l'Administració digital en les seves organitzacions.

L'acte de lliurament es va celebrar el 21 de març al Centre de Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc del Congrés de Govern Digital Local, i ha comptat amb la presència en representació de l'Ajuntament del regidor Manuel Leiva. Els Reconeixements d'Administració Electrònica de l'AOC s'atorguen en base a uns indicadors que ofereix el propi Consorci, i que analitza els webs dels ens locals i l'ús dels serveis que aquest mateix ofereix. Pel que fa al guardó en la categoria de municipi d'entre 20.000 i 50.000 habitants, Sant Feliu comparteix el primer premi  de manera conjunta amb l'ajuntament de Terrassa.

Encara en l'àmbit de l'administració electrònica, cal destacar la destacable posició assolida per l'Ajuntament en un rànquing sobre Open Data publicat aquesta setmana. L'organització apareix el número 16 de l'Open Data Ranking, que avalua les iniciatives sobre dades obertes en base a indicadors tant destacables en l'Ajuntament santfeliuenc com la participació o la informació.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior