Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2024 11:20:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Josep Sucarrats i Mario Bueno donen el 19 d'abril el tret de sortida a "La Cuina de les Roses"

17/04/2018
Lectures: 953
Josep Sucarrats i Mario Bueno donen el 19 d'abril el tret de sortida a "La Cuina de les Roses"

Aquest dijous 19 d'abril, a les 19 h, tindrà lloc a la sala dels Àustries del Palau Falguera la sessió inaugural de les jornades gastronòmiques "La Cuina de les Roses", que inclourà una conferència a càrrec de Josep Sucarrats, director de la revista Cuines.

La conferència de Josep Sucarrat iniciarà el compte enrere per a l'inici de les jornades gastronòmiques a les Festes de Primavera. El coautor dels llibres 'Històries de la Barcelona gormanda' i de 'Teoria i pràctica del vermut' és llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Aquest jove d'Abrera col·labora i ha col·laborat en altres mitjans, com les revistes Sàpiens, Descobrir Catalunya i Time Out Barcelona, el diari Ara, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, TV3, BTV, el blog gastronomistas.com, entre d'altres.

En el marc de la presentació, l'escola d'hostaleria de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu presentarà el còctel inaugural de les jornades 'Spring rose', un aperitiu amb base de Martini que els assistents podran degustar a les terrasses del Palau Falguera, tot escoltant al santfeliuenc Mario Bueno al piano, amb músiques d'Albéniz, Scarlatti, Beethoven i Chopin, entre d'altres. El sanfeliuenc s'ha format en piano, direcció i cant al Conservatori Superior de Música del Liceu. Actualment es dedica més a l'acompanyament de cantants al piano i a la lírica, formant part de companyies de teatre musical, sarsuela i òpera.

Les jornades gastronòmiques "La Cuina de les Roses", organitzat per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu que es desenvolupen els dies 11, 12 i 13 de maig es van posar en marxa el 2012 i volen promoure els sectors de la restauració i la pastisseria locals a través de la rosa en unes jornades en què professionals de la cuina i la rebosteria santfeliuenca preparen en plats, postres i còctels a les cartes dels seus restaurants amb la rosa com a ingredient. A més, durant els dies de les Festes de Primavera, a la terrassa del Palau Falguera tindran lloc tallers, degustacions i demostracions de cuina amb roses en directe.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior