Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:10:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

15/05/2018
Lectures: 408
El programa 'El pols de la ciutat' de Llobregat Televisió debatrà sobre la creació de l'Oficina del soterrament

Aquest dimecres 16 de maig, a les 20.30 h, Llobregat Televisió emet en directe 'El pols de la ciutat', un espai on els portaveus de les formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament de Sant Feliu exposen els seus plantejaments, les seves propostes i les seves opinions sobre qüestions d'actualitat local i general.  

En el programa d'aquest mes els portaveus debatran sobre la creació de l'Oficina del soterrament. En el darrer ple municipal es va aprovar la modificació del catàleg de l'Ajuntament per donar cabuda a l'Oficina de Soterrament i l'Ajuntament 2030. La primera permetrà articular els mecanismes de relació institucional, de coordinació necessària i de serveis per atendre tasques com tot allò que té referència al procés participatiu. L'Oficina Ajuntament 2030 permetrà gestionar de manera operativa un tema molt important per a Sant Feliu com és la transformació cultural i organitzativa de l'Ajuntament. En el programa també es tractarà sobre l'aprovació inicial del Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima.

L'espai s'emetrà en redifusió el dijous 17, a les 16 h; el dissabte 19, a les 11 h; i el dilluns 21, a les 12 h.

El Pols de la ciutat és un espai que funciona de forma rotativa amb els representants d'altres ajuntaments del Baix Llobregat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar