Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:10:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

15/05/2018
Lectures: 5648
Aquest dijous es commemora el Dia Internacional contra l'homofòbia, transfòbia i bifòbia

L'Ajuntament dona suport a la commemoració d'aquest dia a la ciutat i durant tota la jornada onejarà la bandera amb els tradicionals colors de l'arc de Sant Martí a la façana consistorial.

D'altra banda, la plaça de la Vila serà l'escenari a les 11 h de la gravació d'un vídeo per tal de participar a la campanya "Sóc diferent, sóc com tu", que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Gayles televisió farà la gravació per tal de donar visibilitat a la realitat de les persones LGTBI que viuen al territori. Aquest vídeo ja s'ha gravat a la comarca d'Osona i es preveu que moltes altres comarques s'afegeixin a la proposta.

La ciutadania LGTBI que viu al Baix Llobregat, comarca amb 30 municipis però només 5 d'ells amb més de 50.000 habitants, presenta grans diferències en relació les persones que viuen en una gran ciutat per la manca de referents, de llocs de trobada, de poder expressar la seva identitat de gènere o orientació sexual.

Enguany la temàtica del Dia contra igtbfòbia és la solidaritat i les aliances. Una celebració global que es va començar a celebrar al 2005. El Dia contra igtbfòbia se celebra el 17 de maig per commemorar l'eliminació de l'homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que va tenir lloc el 17 de maig de 1990. L'objectiu principal és el de coordinar tot tipus d'accions que serveixin per denunciar la discriminació que són objecte les persones homosexuals, bisexuals i transsexuals i fer avançar els seus drets a tot el món.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar