Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:10:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

15/05/2018
Lectures: 1220
La Policia Local oferirà dijous 17 una sessió informativa sobre autoprotecció als comerços

La Policia Local desenvolupa una sèrie de xerrades que tracten sobre diversos temes relacionats amb la seguretat ciutadana. L'objectiu d'aquestes sessions és oferir recursos, consells i recomanacions que puguin ser útils a diversos col·lectius, des de comerciants fins a gent gran passant per persones propietàries d'animals o joves.

L'autoprotecció serà el tema de la tercera sessió informativa dins d'aquest cicle organitzat per Policia Local. En aquesta xerrada, que es realitzarà dijous 17 de maig a les 14 h a Can Maginàs, es parlarà d'autoprotecció en els comerços, en les llars i a les empreses.

Aquest és el tercer acte contemplat dins el cicle de xerrades, organitzat per Policia Local amb la col·laboració del cos de Mossos d'Esquadra. La darrera sessió, amb dia i lloc pendents de confirmació, resultarà d'especial interès als titulars d'establiments de concurrència pública i al jovent. D'una banda es tractarà el consum responsable, i també la convivència entre l'establiment de concurrència i el veïnat.

Amb aquestes sessions informatives es dona resposta a les necessitats expressades en el darrer Consell Municipal de Seguretat, en què l'Ajuntament va agafar el compromís d'abordar les principals qüestions en matèria de seguretat que preocupen els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar