Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:12:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

15/05/2018
Lectures: 1636
Ja es poden tramitar els abonaments per a la Piscina Municipal de l'Escorxador

Per tramitar l'abonament mensual i de temporada a la Piscina Municipal de l'Escorxador cal demanar cita prèvia, a partir del 15 de maig. Es pot fer presencialment al Complex Municipal de Piscines (c. Montserrat, 2) o per telèfon, trucant al 93 666 14 44, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h, i de 16 a 20 h.

La temporada de la piscina s'iniciarà el 16 de juny i s'allargarà fina al 2 de setembre, de dilluns a diumenge, d'11 a 20 h. El dia 9 de juny tindrà lloc la jornada de portes obertes, d'11 a 15 h, a la instal·lació per gaudir de la piscina gratuïtament. El diumenge 10 estarà oberta en l'horari habitual.


Noves tarifes


Les noves tarifes de la piscina per a la temporada d'estiu de 2018 es van aprovar en el ple municipal d'abril. Enguany serà el segon any que s'aplicarà la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina, els imports dels quals variaran en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Els preus d'aquests abonaments així com dels descomptes, establerts en quatre trams atenent al nivell de renda familiar i al nombre de persones de cada família, seran els mateixos que a l'any 2017.

El preu de l'abonament mensual oscil·la entre els 24 i els 53 €, mentre que l'abonament de temporada, va dels 57 als 126 €. En aquests abonaments s'aplicarà un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d'acolliment. També s'aplicarà un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als nuclis familiars segons tipus d'abonament i tram.

Les entrades puntuals no experimenten cap increment i continuaran tenint preus únics en funció de l'edat. Enguany s'incorpora com a novetat la creació d'un paquet de 10 entrades per a tots els usuaris i usuàries que es podran utilitzar els dies laborables.

L'Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social, que es pot consultar en aquest enllaç.


 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar