Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/04/2019 23:56:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  22/05/2018
  Lectures: 2287
  Del 28 de maig al 28 de juny es podran demanar els ajuts per a les sortides i els llibres escolars

  L'Ajuntament ofereix a les famílies empadronades a Sant Feliu amb fills i filles escolaritzats a la ciutat ajuts econòmics destinats a subvencionar els llibres i les sortides escolars obligatòries per al curs 2018-2019. Amb aquestes mesures, l'equip de govern vol ajudar les persones o famílies que es troben en situacions d'emergència social, que estan en risc d'exclusió o que tenen dificultats per afrontar el pagament de subministraments relacionats amb l'habitatge, l'alimentació o l'escolarització. 

  El tràmit per presentar aquestes sol·licituds s'haurà de realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament ubicada a la pl. Vila (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h), sol·licitant cita prèvia del 28 de maig al 28 de juny. La cita es pot demanar electrònicament, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, per telèfon al 93 685 80 01, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, o presencialment a la mateixa Oficina d'Atenció Ciutadana.

  Llibres de text

  En el cas de la línia d'ajuts per a l'adquisició dels llibres escolars, s'atorgarà una quantitat fixa en funció del curs escolar de l'infant. Així, l'ajuda per als alumnes d'educació infantil és de 40 euros; per als de cicle inicial, de 66 euros, per a cicles mitjà i superior, 36 euros, i per a l'alumnat que fa l'ESO, l'ajuda és de 100 euros. Les ajudes establertes les rebran directament les famílies sol·licitants.

  Sortides escolars obligatòries

  Pel que fa a les ajudes per a les sortides obligatòries programades pels centres escolars durant el curs 2018-2019, l'Ajuntament atorgarà la quantitat equivalent al 80% del cost de les activitats de mitjana per escola. Les ajudes que es concedeixen les rebrà directament el centre escolar on assisteix l'alumne a qui se li concedeix l'ajut.

  Tant en els ajuts per a llibres de text com per a les sortides escolars, la quantitat concedida en cas de separacions o divorcis serà del 50% per al progenitor que ho sol·liciti.

  Requisits d'accés

  El principal requisit per optar als ajuts és que tant els pares, mares o tutors com els infants estiguin empadronats a Sant Feliu. A més, els nens o nenes han d'estar escolaritzats en una escola del municipi.

  D'altra banda, tot i que l'ajuda és de caràcter universal, només es podran beneficiar les famílies que compleixin determinats requisits econòmics, els quals s'han fixat prenent com a referència l'Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) i el nombre de membres del nucli familiar. 

  Documents relacionats:
  Ajuts
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar