Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/06/2021 07:25:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Diàlegs per al Soterrament, jornades per conèixer experiències i parlar del futur

23/05/2018
Lectures: 1161
Diàlegs per al Soterrament, jornades per conèixer experiències i parlar del futur

El divendres 8 de juny, de 18.30 a 20.30 h, i el divendres 15 de juny, de 18.30 a 20.30 h, se celebraran a l'Auditori del Palau Falguera dues sessions informatives dedicades al projecte del soterrament.

L'objectiu de les jornades és fer una aproximació a experiències de referència en matèria de transformació urbana.

En la primera sessió s'exposaran experiències d'altres municipis on ja s'han dut a terme  soterraments i es generarà debat a partir de les preguntes de les persones assistents. La segona sessió estarà centrada en el model de ciutat i els grans àmbits relacionats amb la transformació urbana i les oportunitats que generarà el soterrament. Després de la intervenció inicial, també seguirà un debat sobre les qüestions exposades.


Actes informatius als barris


A banda dels Diàlegs per al soterrament, els dies 13 i 20 de juny, de 19 a 20.30 h, es faran actes de presentació del projecte constructiu del soterrament i del procés de participació a diferents barris de la ciutat i oberts a la ciutadania.

Així, el dimecres 13 de juny la sessió informativa es farà al Centre Cívic Roses, al barri de Roses Castellbell; i el dimecres 20 de juny l'acte tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles, als barris de La Salut i Can Calders. Ambdós dies intervindran representants de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per tal d'explicar el projecte.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior