Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/03/2019 22:54:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/06/2018
Lectures: 425
Del 13 al 15 de juny el cementiri romandrà tancat per a visites per tasques de manteniment

Els propers dies 13, 14 i 15 de juny, la instal·lació del cementiri romandrà tancada a les visites per tasques de manteniment de l'arbrat existent que podrien comportar perill per als visitants.

L'actuació consistirà en l'avaluació de dos xiprers, de 15 metres d'alçada i un perímetre de tronc d'entre 60 i 80 centímetres, que es troben afectats pel fong Phytophtora, que ataca el coll i el sistema radicular i impedeix la correcta distribució d'aigua i nutrients a la resta de l'arbre, provocant la seva mort. Per aquest motiu, es procedirà a abatre els dos arbres pel risc de caiguda de branques o altres parts en un emplaçament de gran afluència de gent com és el cementiri.

Altres treballs de manteniment que es duran a terme són revisar l'estat de la resta de l'arbrat del cementiri, realitzar millores al terra dels arbres i aplicar una capa de mulch per millorar la seva salut, revisar el drenatge dels arbres i el manteniment dels escocells, i controlar el reg per administrar la quantitat d'aigua necessària.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar