Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/03/2019 22:55:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/06/2018
Lectures: 724
Construint Sant Feliu amb visió de gènere

Sant Feliu ha estat subseu aquesta setmana d'un dels actes precongresuals del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat que s'estan celebrant a diferents municipis de la comarca.

Amb la mirada dirigida a l'urbanisme amb visió de gènere, les ponents van posar l'accent en aquest àmbit rellevant de l'urbanisme que cal abordar des del punt de vista del feminisme.

En aquest sentit van anar les diferents intervencions, a càrrec de Lidia Muñoz, regidora de Dones i polítiques d'igualtat; Vicky Castellanos Núñez, consellera de Dones, gent gran i LGTBI del Consell Comarcal del Baix Llobregat; Montse García Blasco, de la Federació ECOM, i Blanca Valdivia Gutiérrez, del Col·lectiu PUNT 6. Tothom va prioritzar el disseny de l'urbanisme en funció de la diversitat de persones que conformen la societat i del seu dia a dia.

A l'acte també es va presentar un avançament de l'auditoria que s'està realitzant a Sant Feliu sobre els espais públics, equipaments i mobilitat des de la perspectiva de gènere, que han de tenir present la proximitat, autonomia, vitalitat i representativitat. En aquest sentit, i en referència al soterrament, Lidia Muñoz va manifestar que Sant Feliu es troba davant d'un repte a nivell de construcció de ciutat, i va demanar que en el procés participatiu que s'obrirà per definir el model ciutat és imprescindible la participació de les dones. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar