Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2019 17:53:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  12/06/2018
  Lectures: 428
  El programa 'El pols de la ciutat' de Llobregat Televisió debatrà sobre el reglament de participació ciutadana

  Aquest dimecres 13 de juny, a les 20.30 h, Llobregat Televisió emet en directe 'El pols de la ciutat', un espai on els portaveus de les formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament de Sant Feliu exposen els seus plantejaments, les seves propostes i les seves opinions sobre qüestions d'actualitat local i general.

  En el programa d'aquest mes els portaveus debatran sobre el nou Reglament de participació ciutadana i col·laboració, aprovat inicialment al ple de maig. Entre d'altres, el reglament contempla no només l'articulació de processos participatius, sinó també la possibilitat de realitzar consultes ciutadanes, la gestió col·laborativa d'espais i equipaments i un exhaustiu sistema de garanties.

  En el programa també es tractarà sobre la situació política actual, amb la formació de nous governs tant a nivell estatal com a Catalunya, i la incidència que poden tenir en els temes locals.

  El Pols de la ciutat és un espai que funciona de forma rotativa amb els representants d'altres ajuntaments del Baix Llobregat.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar