Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/03/2019 15:05:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/07/2018
Lectures: 594
El conseller d'Ensenyament Josep Bargalló confirma el compromís sobre el futur de la Nau de les Sedes

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha realitzat aquest divendres 6 de juliol una visita institucional a la ciutat. A la seva arribada Bargalló s'ha reunit amb l'alcalde, Jordi San José, i amb les tinentes d'alcalde Lidia Muñoz i Lourdes Borrell, la regidora d'Educació, Mireia Aldana, i ha signat en el Llibre d'Honor de la ciutat. Posteriorment el conseller ha conversat amb els membres del govern santfeliuenc i amb la portaveu del PDeCAT, Rosa M. Martí, sobre diferents temes d'interès per a la ciutat, tractant de manera especial el futur de la Nau de les Sedes. En acabar les autoritats han realitzat una visita a aquest emblemàtic equipament situat a Can Bertrand, on hi ha la previsió d'ubicar l'institut públic d'Hoteleria i Turisme i Indústries Alimentàries del Baix Llobregat.

En la posterior compareixença davant els mitjans de comunicació, el conseller ha corroborat la intenció del Govern de la Generalitat de crear aquest equipament, en afirmar que "la meva presència aquí és explicitar de manera clara, contundent i rotunda la voluntat del Departament d'Ensenyament de mantenir l'aposta per a la creació de l'escola". Tot i així, Bargalló ha matisat que aquesta construcció queda supeditada a la consignació pressupostària, tot recordant que "hi ha dos processos, un és el de la voluntat política i l'altre el del calendari pressupostari", que estan condicionats per "estar en pròrroga pressupostària, que vol dir que no es pot decidir cap nova actuació al 2018 que no estigués decidida al 2017", com és el cas de la Nau de les Sedes.

El tancament de línies educatives també ha estat un altre dels temes en l'agenda d'aquesta trobada entre mandataris. En aquest sentit el conseller ha assegurat que "tothom que vulgui una plaça pública ha de tenir una plaça pública al nostre país", assegurant davant els mitjans que la voluntat del Departament d'Ensenyament és de no tancar cap línia, i d'obrir-ne "si fa falta".

Aquesta ha estat la primera visita oficial del conseller d'Ensenyament a Sant Feliu, que ha format part d'un conjunt de trobades oficials a altres poblacions del Baix Llobregat. Al llarg del matí de divendres Bargalló s'ha desplaçat també als municipis del Prat de Llobregat i Sant Just Desvern, on ha visitat diverses instal·lacions educatives acompanyat del nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la comarca, Francesc Ballester.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar