Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/12/2018 07:08:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/07/2018
Lectures: 604
Nou cap de setmana de concerts del Cicle Músics als jardins del Palau

Els jardins del Palau Falguera són l'escenari de diferents concerts entre el 6 i el 21 de juliol, organitzats en el marc del VIII Cicle Músics als jardins del Palau. El gruix de les actuacions anirà a càrrec de grups amb alguna vinculació a la ciutat de Sant Feliu com Lu Rois + Frank Gálvez + Whisky Bar (cançó d'autor + rock, divendres 13 de juliol), El pèsol feréstec+TRexmania+Sibaris Just for one day, Tribut a David Bowie (folk+pop, dissabte 14 de juliol), Goodfellows i White Hounds (pop i rock, divendres 20 de juliol), així com els grups de rock The Tantum n'Quantum + Despreciables Tributo a Desechables (dissabte 21 de juliol). El cartell del cicle compta també amb grups d'especial rellevància com Delafé + La Bien Querida (poesia /pop d'autor), que van obrir el cicle de concerts el divendres 6 de juliol i van continuar dissabte dia 7 amb Mark Duffy Plays Nick Drake + Flamaradas (folk).


VII Mostra TransArt d'art jove

El Cicle Músics als jardins del Palau és una proposta que va de la mà de la Mostra TransArt d'art jove i incorporen activitats paral·leles com teatre i dansa, amb la voluntat d'oferir al públic un paquet escènic i cultural d'allò més complert.

La VII Mostra TransArt, inaugurada el divendres 29 de juny, restarà oberta fins al 22 de juliol. Enguany la mostra aplega les obres d'una trentena d'artistes que exposen els seus treballs en les diferents sales del Palau Falguera. S'hi pot veure una mostra de diverses pintures realitzades per joves artistes santfeliuenques sortides del taller d'art de l'Ateneu Santfeliuenc. També hi ha un espai dedicat a l'art urbà seleccionat per l'entitat Kaligràfics, impulsora de projectes com el 12+1 i motor en la difusió i creació de noves formes d'expressió plàstica. Finalment, es pot visitar la mostra "Real o kafkià?", que dona nom al TransArt d'enguany i que parteix de la premissa que la vida és transformació, tal com assegurava Kafka a "La metamorfosi".

A part de l'espai d'exposicions, on hi ha obres d'estils diferents, en el marc del TransArt 2018 el mateix dia 29 el Cor 685 presentava en concert el seu primer disc, Bonic i nostre a la Sala Ibèria. El mateix escenari va acollir l'1 de juliol l'espectacle de dansa "Sin-Contacto" amb Liant la Troca i acollirà el 12 de juliol la representació de l'obra teatral "Balada de la dependencia sexual", de Carles Zanón. Tots tres espectacles tenen entrada lliure.

Tot i que la mostra TransArt va néixer a la dècada dels 90, va ser l'any 2013 quan l'Ajuntament va apostar fort per recuperar aquest esdeveniment cultural després d'un període d'inactivitat. L'objectiu és convertir l'exposició en un espai de referència en la divulgació i la promoció dels artistes novells.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar