Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/03/2019 15:49:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/07/2018
Lectures: 786
El santfeliuenc Ferran Montero lliura a la secretària de Medi Ambient el manifest de la CONFINT

L'alumne de l'escola Mestral Ferran Montero es va reunir aquest dilluns 9 de juliol passat amb la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat Marta Subirà en qualitat de representant de la delegació catalana en la tercera Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta (CONFINT), que es va celebrar el mes de maig passat a Lisboa. En el marc de la trobada l'estudiant santfeliuenc, juntament amb una altra representant de Barcelona, va lliurar a la secretària el manifest elaborat pels 67 joves de 9 països europeus participants a la Conferència. L'escrit recull els compromisos d'acció i responsabilitat davant les problemàtiques ambientals que els joves han detectat a escala local i global emmarcats en els Objectius per al Desenvolupament Sostenible.

Ferran Montero, alumne de quart d'ESO de l'escola Mestral, va representar juntament amb dues companyes més la Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya, i van compartir amb altres joves europeus les seves inquietuds i propostes per assolir un entorn més sostenible. A l'estudiant l'acompanyava personal tècnic de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat representant la xarxa d'escoles de l'Agenda 21 municipal, programa dinamitzat per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament, i a la que l'escola Mestral està adherida.

Al llarg de la trobada de Lisboa, que es va desenvolupar del 21 al 24 de maig a la capital lusitana, Ferran va tenir oportunitat de debatre amb els 66 joves participants responsabilitats i accions ideades, i tindrà l'oportunitat d'exposar projectes i interrogants davant de parlamentaris europeus.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar