Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/02/2020 00:18:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

25/07/2018
Lectures: 1395
A l'agost s'inicien noves obres de millora de l'espai urbà

Coincidint amb el descens de l'activitat a la ciutat, el 6 d'agost s'iniciaran les obres incloses en el Pla de Millora de l'Espai Urbà (PMEU) que van resultar més votades al procés participatiu dut a terme a la tardor de 2017. El pressupost d'adjudicació per a aquestes actuacions, que tindran una durada de 4 mesos, ha estat de 371.732 euros.

Les obres s'han planificat per realitzar en primer lloc aquelles intervencions que comporten afectacions a la via pública per tal de restablir la circulació en els trams afectats abans de l'inici del curs escolar.

Les diferents intervencions, per ordre d'execució, consistiran en l'execució de dos trams de l'itinerari de carril bici (al carrer prolongació Falguera i a la riera de La Salut) que facilitarà la connexió entre Collserola i el riu a través del casc urbà.

Es millorarà l'asfalt de part del carrer de Marquès de Monistrol i també s'intervindran diverses cruïlles per tal de millorar o implantar nous passos de vianants per a persones invidents, així com per revisar i reforçar la senyalització horitzontal i vertical.

També es duran a terme millores en alguns parcs infantils de la ciutat. D'una banda, se substituiran els jocs malmesos i se n'implantaran de nous a la plaça de Felip Alcántara i a la plaça de Llorenç Sans. Per altra, es crearan espais d'ombra amb tendals en aquests parcs i també al parc d'Europa per tal de protegir les àrees de joc de la radiació solar en els mesos més calorosos. Per últim, es procedirà a ampliar la zona de jocs del carrer de Joana Raspall que està pendent d'acabar de concretar amb el veïnat.


Altres actuacions dels serveis de manteniment


A banda de les obres incloses en el PMEU, des dels serveis de manteniment al mes d'agost es construiran nous guals per poder fer un pas de vianants al carrer del Pla, davant de la piscina de l'Escorxador, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat de les persones.

 

 

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar