Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/02/2020 01:18:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

02/08/2018
Lectures: 5165
Urbanització de l'entorn de la plaça Francesc Macià

Amb les obres de reurbanització de la plaça Francesc Macià en la recta final, ja han començat els treballs d'urbanització de l'entorn de la plaça, al carrer Dr. Brugarolas i a la cruïlla situada entre el carrer de Roses, la rambla Marquesa de Castellbell i els carrers Dr. Brugarolas i Josep Ricart. El conjunt presenta un elevat estat de degradació i envelliment, fet que provoca l'actual intervenció. L'actuació, amb un pressupost d'adjudicació de 224.661 euros, tindrà una durada prevista de 3 mesos.

Al carrer Dr. Brugarolas s'intervé per peatonalitzar-lo i convertir-lo en plataforma única, com a continuació de la intervenció feta anteriorment a la resta del carrer a partir de la cruïlla amb el carrer de Josep Ricart. El nou tram de carrer tindrà una zona de paviment central asfaltada i dues voreres de pas de vianants amb paviment de pedra artificial. Alhora s'hi col·locaran arbres amb els seus respectius escocells, que seran del mateix tipus que la resta del carrer Dr. Brugarolas, circulars amb anelles. Per protegir aquests arbres que estaran ubicats en la franja d'aparcament, s'hi col·locaran barres de protecció que serviran alhora d'aparcaments de bicicletes.

Pel que fa les actuacions dels altres carrers de l'entorn de la plaça, s'enderrocaran les voreres actuals de panot i es construiran de nou amb paviment de panot, vorera i rigola.


Reurbanització de la plaça Francesc Macià


Els treballs de remodelació de la plaça Francesc Macià que es van iniciar el passat mes de novembre ja són a la recta final. Amb aquesta actuació s'està fent de la plaça un espai més acollidor i ordenat, posant fi a les barreres arquitectòniques i solucionant els problemes de filtracions en l'aparcament subterrani. Les obres, que es van adjudicar per 632.000 euros, contemplen també la renovació de tot el mobiliari i de la zona de jocs infantils per afavorir una millor convivència i ús de l'espai. El projecte és fruit de les reunions que l'Ajuntament va mantenir amb representants del veïnat per recollir les seves inquietuds i compta amb un ampli consens.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar