Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
22/10/2018 21:51:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

08/08/2018
Lectures: 468
Actuacions de prevenció d'incendis forestals a Sant Feliu

Com cada any, coincidint amb l'inici de l'època d'alt risc d'incendis forestals, s'han fet al municipi diverses actuacions de prevenció d'incendis forestals.

En l'àmbit del Pla de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, s'ha arranjat el ferm del camí que va des de la fàbrica de ciment Sanson fins a Can Canaris i també de Can Amigó del Clot fins al coll de Can Cuyàs.

D'altra banda, el mes de juliol s'ha desbrossat una franja de 2 metres a banda i banda d'una sèrie de camins forestals. En concret, s'ha actuat en els següents trams: camí de la Sargantana (Torre del Bisbe), cruïlla Sargantana-Can Ferriol, Torre del Bisbe-Turó rodó, cruïlla Can Parellada, i Can Ferriol-carretera de Molins. Aquesta feina ha comportat l'eliminació de la capa herbàcia i arbustiva de 30.000 m2, que suposa 2 metres a banda i banda al llarg de 7.500 metres de camins de la xarxa viaria bàsica de camins forestals.

Aquestes tasques, que es duen a terme des de fa més de 25 anys, garanteixen que el nostre terme forestal sigui un dels millors conservats de l'àmbit metropolità quant a prevenció d'incendis forestals.

L'Ajuntament recomana la màxima precaució al bosc.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar