Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 03:26:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/09/2018
Lectures: 479
Obertes les inscripcions a les activitats per a la gent gran del curs 2018-2019

Al voltant d'una quarantena de propostes, entre cursos i tallers, formen part de l'oferta del Programa d'activitats per a la gent gran per al curs 2018-2019 que està a punt de començar. Entre les propostes hi ha activitats d'àmbit esportiu, cultural, vinculades a l'aprenentatge d'idiomes i al món de la informàtica, així com activitats relacionades amb la cura de la salut. Hi ha propostes per a tots els gustos, algunes gratuïtes, i en general totes a preus molt reduïts.

Les renovacions de les persones que ja es van inscriure en l'últim trimestre del curs 2017-2018 es poden fer al Casal Municipal de la Gent Gran a partir del dimarts 12 de setembre i fins a divendres 14 (de 10 a 13 h i de 16 a 18.30 h). En el cas de les noves inscripcions, també es realitzaran al Casal Municipal de la Gent Gran però a partir del dilluns 17 de setembre i fins al dijous 20 en el mateix horari, o per Internet a www.santfeliu.cat. Totes les activitats estaran obertes el divendres 21 al matí i presencial.

Entre les propostes d'aquest any destaquen els cursos d'idiomes (alemany, anglès i català), música i ball (havaneres, balls de saló, coral, sardanes, etc.), treballs manuals (ceràmica, costura, labors, etc.), arts escèniques, informàtica, habilitats domèstiques o activitat física. També hi ha activitats que permetran a la gent gran millorar el seu benestar a través de sessions sobre primers auxilis o treball de la memòria. A més d'aquestes activitats, també s'ofereix a la gent gran sortides culturals, xerrades, espais d'intercanvi de revistes i llibres o sortides de colònies, entre altres propostes.

La majoria de les activitats programades s'iniciaran durant el mes d'octubre. Amb l'objectiu de facilitar la participació de la ciutadania i evitar els desplaçaments, hi ha diversos llocs on s'imparteixen com ara el Casal Municipal de la Gent Gran, el Casal de la Gent Gran Falguera, el Centre Cívic Roses o el Centre Cívic Les Tovalloles. 

Podeu consultar el programa d'activitats en el document adjunt.

Documents relacionats:
Activitats gent gran
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar