Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/08/2019 17:19:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  12/09/2018
  Lectures: 1658
  Sant Feliu celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2018

  Sant Feliu se suma un any més a les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, ara amb el nom de Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del diumenge 16 al dissabte 22 de setembre.

  La majoria d'activitats de la Setmana tindran lloc el divendres 21, de 16 a 20.30 h, amb la celebració del Dia Internacional sense cotxes, una exposició sobre el 20è aniversari del bus urbà, i la Fira de la Mobilitat en què es farà la tradicional Gimcana de la mobilitat, amb activitats adreçades a infants. Aquests podran participar en diferents jocs i entreteniments vinculats a la mobilitat sostenible especialment dissenyats per a ells, i que estaran situats en la confluència entre els carrers de Vidal i Ribas i Pi i Margall. A la cloenda de la Gimcana es farà una xocolatada popular per a tots els assistents.

  Tancarà la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, el diumenge 30 de setembre, una nova edició de la Baixcicletada, amb sortida a Sant Feliu entre el carrer de Joana Raspall i l'avinguda del Sol. En aquesta ja tradicional pedalada, oberta a tothom a partir dels 8 anys, els participants hauran de portar casc i es recomana portar bidó per a l'aigua. En acabar el recorregut hi haurà animació, avituallament, i una festa final amb sorteig de bicicletes entre tots els participants.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar