Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:00:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

14/09/2018
Lectures: 1345
Arrenca la nova temporada a les jugatecambientals de Sant Feliu

Diumenge 16 de setembre van començar les activitats a les Jugatecambientals del Parc del Llobregat i del Parc de Torreblanca. Fins al 25 de novembre tots els diumenges al matí ofereixen activitats relacionades amb la natura i el medi ambient per donar a conèixer els valors socials, patrimonials i ambientals d'aquests espais, així com per promoure una relació de bona convivència entre els ciutadans i els seus parcs aportant recursos i idees per afavorir-ne el coneixement.

Es tracta d'espais de joc i experimentació adreçats especialment a les famílies amb infants on es fan activitats gratuïtes, amb propostes molt diferents i adreçades a públic de totes les edats, coordinades per dinamitzadors professionals. A més, les famílies hi poden anar sense haver-ho de planificar, ja que no és necessària la inscripció prèvia. Les Jugatecambientals són un espai d'aprenentatge impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport dels ajuntaments metropolitans.

Actualment, els parcs i platges metropolitans tenen un total de 31 Jugatecambientals, que, a poc a poc, s'han anat consolidant al territori metropolità des de la seva implantació.

Les activitats previstes pel mes de setembre són les següents:

Parc del Llobregat

Diumenge 16 - Qui viu al riu? Descobrim els animalons que viuen dins del riu, entre les pedres, a la sorra...

Diumenge 23 - Festa del parc del Llobregat, amb les següents activitats:

  • Gimcana de la mobilitat sostenible, a càrrec de la Casa d'Oficis d'educadors/es mediambientals de Treball als Barris.
  • Fem l'animal!, taller en què els participants coneixeran alguns dels animals que habiten el medi natural així com el propi parc del Llobregat, i aprendran a identificar-los i a reconèixer els seus rastres i senyals.
  • Taller de dibuix a l'aire, on els participants podran pintar sobre una gran superfície transparent situada entre els arbres.

Diumenge 30 - Gimcana de tardor, per descobrir el parc amb els colors de l'inici de la tardor.

 

Parc de Torreblanca

Diumenge 16 - Cuinem amb el sol! El sol és bàsic per la vida al planeta, però també és una font d'energia de la qual no sempre treiem profit. L'utilitzarem per cuinar i començar la nova temporada a la jugateca.

Diumenge 23 - Descobrim les papallones del parc. Sovint no ens adonem de la varietat de papallones que viuen al parc. Farem un petit recorregut per observar-les i descobrir coses sobre elles.

Diumenge 30 - La vegetació singular del parc (ruta llarga amb reserva). Recorregut pel parc coneixent la vegetació singular del parc i descobrint els diferents racons que formen un parc amb una llarga història.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar