Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/06/2019 03:46:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  08/10/2018
  Lectures: 616
  Dos concursos de fotografia conviden a captar els millors moments de la Festa de Tardor 2018

  En el marc de la Festa de Tardor 2018 se celebren dos concursos de fotografia amb l'objectiu de captar, ja sigui amb el telèfon mòbil, la càmera o altres dispositius electrònics, una imatge de la Festa de Tardor que destaqui per la seva singularitat.

  El VII Concurs amateur de fotografia digital Festa de Tardor 2018, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica "Creació 90" de Sant Feliu, amb el suport de l'Ajuntament, està obert a tothom a partir dels 6 anys. En concret, hi ha dues categories, una per als infants de 6 a 15 anys, i l'altra, per a les persones de més de 16 anys.

  Per concursar s'ha d'accedir a www.santfeliu.cat/viulafesta i emplenar el formulari de participació en el qual es poden adjuntar les fotografies. La data màxima de recepció d'originals és el dimecres 17 d'octubre, a les 14 h. El veredicte del jurat es farà públic el dijous dia 18, a les 19 h, i el lliurament de premis serà el divendres 19 d'octubre, a les 20 h, a la sala dels Àustria del Palau Falguera. S'atorgarà un primer, un segon i un tercer premi per categoria. El primer premi de la categoria de "16 anys en endavant" consistirà en una càmera esportiva tipus go-pro aventura. La resta de premis consistiran en la reproducció en miniatura de les figures del Ball de la Soca i el Diable. Les persones premiades també rebran un mocador i un barret de la Festa de Tardor. La mateixa persona no podrà obtenir més d'un premi.

  D'altra banda, l'entitat Pistoleros de Edison, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha convocat el VI Concurs de fotografia Festa de Tardor a Instagram. El certamen és obert a la participació de tothom i les fotografies han d'estar fetes amb telèfon mòbil i anar acompanyades de l'etiqueta #concurspistoleros. El termini per enviar les imatges és obert del 5 al 15 d'octubre. Les millors fotografies rebudes s'exposaran posteriorment. Els premis per a les fotos guanyadores són un dron amb càmera, per a la millor fotografia, i dues entrades per al CineBaix per a la fotografia que tingui més "m'agrada" el darrer dia del concurs, el 15 d'octubre.

  Més informació a www.facebook.com/produccionespistoleros


  La Festa de Tardor, a les xarxes socials

  Un any més, l'Ajuntament vol promoure l'ús de les xarxes socials com a espais de difusió de la celebració. Així, es convida la ciutadania a compartir vivències i fotografies des de Twitter utilitzant les etiquetes #festatardorsf i #santfeliu.

  D'altra banda, a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament s'aniran penjant fotografies de les principals activitats de la Festa de Tardor.

   

  Foto gran: 1r premi adults Concurs Festa de Tardor 2017. "Diables en acció", de Rafa Morlà
  Foto petita: 1r premi infantil Concurs Festa de Tardor 2017. "Garsa", d'Enric Fàbregas

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar