Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/06/2019 03:47:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  09/10/2018
  Lectures: 439
  Èxit de participació a la V Setmana del Patrimoni

  Sant Feliu ha celebrat fins al 7 d'octubre la V Setmana del Patrimoni, enguany dedicada a la presència i l'impacte del ferrocarril a la ciutat. A través de taules rodones, exposicions, conferències i itineraris guiats la ciutadania ha pogut conèixer com ha evolucionat la presència del ferrocarril a la ciutat.

  Enguany el programa d'activitats s'ha allargat durant gairebé vint dies, durant els quals més de 2.000 ciutadans i ciutadanes han pogut participar en activitats de tota mena per conèixer més a fons l'impacte del ferrocarril a la ciutat i altres aspectes relacionats amb l'arribada del tren, ara fa més de 160 anys. Un dels aspectes ressenyables ha estat la gran afluència de públic infantil i familiar al tren tripulat que es va instal·lar als jardins del Palau Falguera el passat 29 de setembre, en la que es va revelar com una bona oportunitat perquè els més petits s'apropessin a la història. També han tingut molt bona acceptació les diferents exposicions organitzades amb motiu de la Setmana, algunes de les quals encara es poden visitar a la sala d'exposicions del Palau Falguera ('Amunt i avall de la via', fins al 14 d'octubre), o a l'Arxiu Comarcal ('Documentant el ferrocarril. Mostra de documents sobre l'impacte del ferrocarril a Sant Feliu", fins al 26 d'octubre).

  La Setmana del Patrimoni ha estat organitzada per l'Ajuntament de Sant Feliu amb la participació de totes les entitats que formen la Comissió de Patrimoni (Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Ateneu-USLA, ACBL, Amics de les Roses, Arrels Locals, ARES, Kaleidoscopi i Agrupació Excursionista Sant Llorenç) i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Montserrat Roig i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. El principal objectiu de la iniciativa és divulgar el passat de la ciutat i convidar la ciutadania a reflexionar sobre la importància de la història de cara al futur.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar