Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 13:58:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  05/11/2018
  Lectures: 637
  L'Ajuntament contracta 5 joves sense feina amb formació superior inscrits a Garantia Juvenil

  L'Ajuntament de Sant Feliu ha contractat en pràctiques per a un període de sis mesos 5 joves amb estudis superiors finalitzats que es trobaven en situació d'atur. Els joves seleccionats tenen menys de 29 anys i treballen als àmbits de comunicació, informàtica i atenció a les persones a jornada completa.

  Els nois i noies contractats estaven inscrits al Programa de Garantia Juvenil i al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a sol·licitants de feina. Els contractes es van iniciar el 31 d'octubre i finalitzaran a finals d'abril de 2019.

  Aquesta és la tercera edició que el SOC posa a disposició de les entitats locals el programa, en el qual han participat un total de 12 joves.

  El programa, impulsat per la Unió Europea, té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació que siguin beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya amb un cofinançament del 91.89%, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.


   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar