Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 13:49:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  06/11/2018
  Lectures: 435
  Sant Feliu celebra una nova edició de Roses de Tardor, del 9 a l'11 de novembre

  El Palau Falguera s'omplirà del 9 a l'11 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració d'una nova edició de Roses al Palau. Sota aquest nom s'organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses i els bolets entre altres. Hi haurà exposicions, tallers, conferències i venda de productes d'artesania. L'objectiu és oferir, des d'un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d'activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

  Entre les exposicions destaca la pròpia mostra de Roses de Tardor, amb exemplars procedents del parc del Roserar de Dot i Camprubí, del parc de Torreblanca i de diferents persones aficionades, així com la 32a exposició de bolets a Collserola, amb més de cent varietats que s'hauran recollit el mateix dia als boscos de Collserola.

  D'altra banda, en l'acte inaugural se signarà un protocol de col·laboració amb l'Ajuntament de Montseny, es farà entrega del guardó 'Amics de les Roses 2018' a la ciutat de Calella i a Xavier Galiana, i hi haurà la conferència 'L'atracció del misteri de les roses', a càrrec de Marta Juvanteny.

  Les activitats de Roses de Tardor estan impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l'Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.

  Documents relacionats:
  Roses de Tardor 2018
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar