Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 13:49:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  07/11/2018
  Lectures: 643
  Neix Decidim Sant Feliu, una nova eina de participació ciutadana

  Decidim és una infraestructura digital per la democràcia participativa on es pot fer un seguiment de les fases del procés participatiu actiu en aquell moment. Aquesta eina neix com un espai de referència per fer una ciutat més oberta, transparent i col·laborativa. Està oberta a tothom i només cal registrar-se per poder participar.

  Decidim amb el procés de transformació urbana

  L'Ajuntament de Sant Feliu vol implementar aquesta eina de participació i començarà a fer-ho amb el procés de participació de transformació urbana on la ciutadania decidirà el futur de Sant Feliu posterior al soterrament de les vies del tren. Aquest procés es va iniciar el 25 de setembre amb la presentació de totes les activitats que es realitzaran amb l'objectiu de conèixer l'opinió ciutadana. Al llarg de tot el procés i gràcies a les activitats que s'han realitzat s'han pogut recollir propostes ciutadanes, ara amb Decidim es bolcaran les propostes ja realitzades per tal de fer-les visibles, és validarà la seva viabilitat i també es podrà afegir noves aportacions.

  Les persones usuàries podran elaborar fins un màxim de 3 propostes i aquestes s'han de classificar en alguna de les següents categories: identitat del nou Sant Feliu, espai públic: usos i mobilitat i edificis: equipaments, habitatge i activitats econòmiques. Les aportacions que surtin d'altres sessions de participació també s'inclouran dins de la plataforma. Totes les propostes enviades seran avaluades, tramitades i validades per l'administració amb l'objectiu que compleixin tots els requisits de viabilitat. Un cop s'envia la proposta, la resta d'usuaris pot donar-li suport així com fer comentaris. L'enviament de propostes a través de la plataforma Decidim es pot fer fins el 8 de gener del 2019.

  Decidim també ofereix l'oportunitat de contestar l'enquesta de participació per tots els usuaris registrats que no han pogut assistir a les sessions anteriors per també puguin participar i dir la seva dins d'aquest procés. Fruit d'aquestes accions sortirà el document amb requeriments de la ciutadania per a la redacció de les bases del concurs d'urbanització que convocarà l'Ajuntament al març de 2019 on un jurat seleccionarà els millors projectes, que es posaran a consulta popular el tercer diumenge de novembre de 2019.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar