Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 13:50:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  08/11/2018
  Lectures: 530
  Pere Macias, coordinador del Pla de Rodalies, es reuneix amb l'alcalde de la ciutat

  Aquest dimecres, 7 de novembre, han visitat l'Ajuntament Carlos Freire, gerent de Manteniment d'ADIF, i Pere Macias, coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya que han d'executar Renfe i ADIF en els propers anys. Pere Macias va ser nomenat per a aquest càrrec el passat 12 de setembre, per acord del Ministeri de Foment. A la reunió han estat Jordi San José, l'alcalde, Lídia Muñoz, presidenta de l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica, Josep Maria Rañé, regidor de Planejament i Mobilitat, i Rafael Bellido, director de l'Àrea esmentada anteriorment.

  Com ha expressat Pere Macias, ha estat una primera reunió de presentació i de treball, en què ha exposat les seves funcions d'actualització i d'impuls del Pla de Rodalies, del qual forma part el soterrament de les vies a la nostra ciutat. Com ha remarcat, les obres del soterrament encaixen amb l'objectiu immediat que té encomanat per part del Ministeri, que és l'increment continuat de la capacitat de transport de la xarxa de rodalies de Barcelona. Justament, pel fet de ser una de les actuacions més immediates, Sant Feliu ha estat una de les primeres ciutats que visita com a coordinador del Pla de Rodalies. Tant ell com Carlos Freire han expressat que els treballs del soterrament de les vies a Sant Feliu segueixen el seu curs, amb l'aprovació definitiva del projecte de soterrament en els propers mesos i el posterior concurs per adjudicar les obres a principis d'any i l'inici de les obres dins de 2019, com estava previst.

  En el marc de la reunió, s'han abordat també els altres projectes que afecten la nostra ciutat en els propers vuit anys: l'arribada del Tramvia (del qual Pere Macias va ser impulsor en la seva etapa com a conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya) i el projecte d'urbanització de la superfície en l'espai on se soterraran les vies.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar