Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 10:22:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es presenta el Premi de Poesia Martí Dot 2017 i es publiquen les noves bases

18/11/2018
Lectures: 999
Es presenta el Premi de Poesia Martí Dot 2017 i es publiquen les noves bases

El proper dimarts 20 de novembre, a les 19 h, es presenta a la Biblioteca Montserrat Roig el Llibre "El Paller" (Viena Edicions), d'Oriol Sauleda, poemari guanyador del Premi de Poesia Martí Dot 2017. Dos dies més tard, el dijous 22, a les 19.30 h, es presentarà el llibre també a Barcelona, concretament a la Llibreria La Calders (ptge. Pere Calders, 9 - Barcelona).

Ambdues presentacions aniran a càrrec de David Castillo, president del Jurat del Premi Martí Dot, i del poeta i autor del llibre guanyador de 2017.


Es publiquen les bases de la 44a edició

L'Ajuntament de Sant Feliu convoca un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 44a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra.

El premi és obert a la participació de persones de fins a 35 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos. El premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l'Ajuntament durant l'any 2019.

El termini d'admissió de treballs per optar al Premi de Poesia Martí Dot 218 finalitza el 31 de gener de 2019. El veredicte es farà públic en l'acte del lliurament del premi, en el marc de la celebració de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat, que es desenvoluparà del 20 de març a l'1 d'abril de 2019.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior