Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 08:48:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

04/12/2018
Lectures: 216
L'Ajuntament contracta sis persones en dos nous plans d'ocupació

Durant els mesos de novembre i desembre s'han iniciat dos plans d'ocupació que han donat feina a sis persones: cinc auxiliars administratius i un arquitecte tècnic. Aquestes contractacions s'emmarquen dins el Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Els auxiliars administratius s'han incorporat en els departaments de Govern Obert i Serveis Generals, Drets de la Ciutadania, Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica i Gerència per dur a terme tasques de suport el marc del projecte de suport a serveis a la ciutadania i els seus contractes finalitzaran el mes de setembre de 2019.

D'altra banda, l'arquitecte tècnic treballarà en el marc del Projecte de suport al servei de manteniment, per tal de potenciar l'activitat realitzada pel personal de manteniment participant en els plans d'ocupació, fer seguiment de les obres que es desenvolupen en els equipaments públics municipals o dels projectes d'urbanització en execució. Aquest contracte tindrà una durada de nou mesos.

Els plans d'ocupació s'adrecen a persones amb dificultats d'accés al mercat de treball per tal que l'experiència millori la seva ocupabilitat i afavoreixi la seva inserció posterior. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar